Koornneef Relatiegeschenken

Dag van de Bouw

Bouw aan een goede relatie

Jouw medewerkers en leveranciers werken iedere dag aan het realiseren van jouw bouwprojecten. Het is natuurlijk leuk om ze hiervoor te bedanken, vooral op de Dag van de Bouw op 19 juni. Stuur hen daarom een origineel relatiegeschenk of een leuk pakket, of laat hen dit op de zaak ophalen. Denk bijvoorbeeld aan een bierpakket, een gadget van JBL of Sony, een borrelpakket voor thuis of wat er maar bij jouw medewerkers en leveranciers past.

Laat ons vooral weten wat je zoekt of laat je inspireren in de webshop.

Een pakket op maat

Laat ons weten wat je zoekt, zodat we een lekker, origineel en leuk pakket kunnen samenstellen dat past bij jouw medewerkers, bedrijf én budget. Dit kan zo groot of klein als je wilt, van een brievenbuspakket tot een grote barbecue met bijbehorende producten. Laat jouw logo drukken op een van de producten of personaliseer zelfs de cadeauverpakking of verzenddoos, passend bij jouw organisatie. Alles is mogelijk!

Een bedankje bestellen?

We adviseren je graag, zodat we het beste passende pakket kunnen samenstellen voor jouw medewerkers en leveranciers. Wij regelen het, zodat je er geen omkijken naar hebt.

R

Spoedlevering mogelijk

R

Relatiegeschenken bedrukken

R

Ruim assortiment

R

Voordeel via inkooporganisatie