Koornneef Relatiegeschenken

Relatiegeschenken om trots op te zijn

Het perfecte relatiegeschenk

Omdat we al sinds 1996 werken met relatiegeschenken weten we er inmiddels veel vanaf. Daardoor kunnen we creatief meedenken over de mogelijkheden, voor iedere gelegenheid en voor ieder budget. Van luxe cadeau tot de ideale weggever op een beurs of evenement: we helpen je graag verder in de volgende categorieën.

Ter inspiratie

Bekijk onze brochure om ideeën op te doen voor het ideale relatiegeschenk. Doordat we zijn aangesloten bij een grote inkooporganisatie kunnen we je een nog voordeliger én completer assortiment aanbieden van elektronica, wellness & beauty, outdoor-artikelen, huis & keuken, tassen & bagage, eten & drinken en veel meer. Plan een afspraak in onze showroom – de grootste showroom van het Westland – om de producten vervolgens even in het echt te kunnen zien.

Relatiegeschenken ter inspiratie

De trends in relatiegeschenken

Wat kan ik cadeau geven aan mijn medewerkers, klanten of bezoekers? En wat past het beste bij mijn bedrijf én mijn budget? We helpen je graag door meer te vertellen over de nieuwste trends.

Individuele personalisatie

Individuele personalisatie

Maak een cadeau nog persoonlijker door de naam van de ontvanger of een specifieke tekst op het product of de sleeve te plaatsen. In de tijden dat we elkaar...

Lees meer
R

Gespecialiseerde adviseurs

R

Spoedlevering mogelijk

R

Relatiegeschenk bedrukken

R

Voordeel via inkooporganisatie