Koornneef kerstpakketten

Het beste kerstpakket voor ieder budget

Originele kerstpakketten

Ieder jaar stellen we nieuwe, originele kerstpakketten voor je samen. Zodat je jouw medewerkers of relaties kunt bedanken voor een mooi jaar. Dit kan een klein pakket zijn met een aantal lekkere producten of een compleet kerstpakket met een uniek thema. Wil je een product binnen het pakket vervangen of zelf iets samenstellen? Dat kan natuurlijk ook!

Kerstmarkt op locatie

Het kan best lastig zijn om kerstpakketten te kiezen. Iedereen heeft andere wensen en voorkeuren. Daarom is een goed alternatief om een unieke kerstmarkt te organiseren. Jij kiest de locatie, wij zorgen dat alles er feestelijk uitziet. Zo kunnen jouw medewerkers zélf kiezen van welke producten ze blij van worden en heb je direct een gezellig feestje!

Digitale kerstmarkt

Geen ruimte, tijd of budget voor een kerstmarkt of locatie? Dan is een digitale kerstmarkt een mooi alternatief! Wij zetten een online omgeving klaar voor jouw medewerkers, in de stijl van jouw bedrijf. Zij kunnen vervolgens uit de door jou gekozen producten kiezen, en zo zelf hun kerstpakket samenstellen. Makkelijk én persoonlijk!

Wil je een kerstpakket samenstellen?

Heb je al een idee wat je jouw medewerkers deze kerst cadeau wilt geven? Dan helpen we je graag om het perfecte pakket voor jouw budget samen te stellen in onze showroom – de grootste kerstshowroom van het Westland. Laat de kerstmagie beginnen!

R

250 m2 showroom

R

Keuze uit 4000 producten

R

Zelf samenstellen vanaf 25 stuks

R

(Digitale) Kerstmarkt