Koornneef Bedrijfskleding

Voor alle soorten bedrijfskleding

Direct naar webshop

Beste kwaliteit voor ieder budget

Onze gespecialiseerde adviseurs helpen je graag aan de beste kwaliteit bedrijfskleding voor jouw budget. We kunnen alle merken en alle soorten kleding leveren, waarmee jouw werknemers bijdragen aan een professionele uitstraling voor jouw bedrijf. Laat je inspireren door onze mogelijkheden of neem direct contact op als je al een specifieke vraag hebt.

De trends in bedrijfskleding

Wat is er voor je bedrijf mogelijk in het bedrukken van kleding? Welke eisen worden er gesteld aan veilige werkkleding? En wat past het beste bij mijn bedrijf én mijn budget? We helpen je graag door meer te vertellen over de nieuwste trends.

Trend in bedrijfskleding

De trends in bedrijfskleding

Wat is er mogelijk in het bedrukken van bedrijfskleding? Welke eisen worden er gesteld aan veilige werkkleding? En wat past het beste bij mijn bedrijf én mijn budget? We helpen je graag door meer te vertellen over de nieuwste trends.

Jako bedrijfskleding

Jako bedrijfskleding

Naast de sportkleding die wij van Jako kunnen leveren hebben we ons assortiment uitgebreid. Vanaf nu is de bedrijfskleding van Jako bij ons te verkrijgen. De...

Lees meer
Horti / Agri Trousers

Horti / Agri Trousers

Nieuw in ons assortiment, lichtgewicht werkbroeken voor de tuinbouw / glasteelt sector. De broeken zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De...

Lees meer
R

Gespecialiseerde adviseurs

R

Passessie op kantoor

R

Bedrijfskleding bedrukken

R

Bestelsysteem medewerkers

Bedrijfskleding bestellen of laten bedrukken?

Wil je nieuwe, duurzame kleding bestellen, met of zonder logo van jouw bedrijf? Laat ons weten wat je zoekt, zodat we het voor je kunnen regelen.