Koornneef kerstpakketten

Digitale kerstmarkt: wij regelen het!

Digitale kerstmarkt

Geen ruimte, tijd of budget voor een kerstmarkt of locatie? Dan is een digitale kerstmarkt een mooi alternatief! Wij zetten alles voor jouw medewerkers klaar in de stijl van jouw bedrijf. Zij kunnen inloggen, producten selecteren en zo zelf online hun kerstpakket samenstellen. Stuur een (digitale) uitnodiging en laat als je wilt alvast een klein geschenk bezorgen om in de sfeer te komen. Zo makkelijk én persoonlijk kan het zijn!

Zo werkt het

In de webshop krijg je een saldo van een bepaald aantal punten. Het aantal punten wordt vooraf bepaald en er kan niet bijbetaald worden door de medewerkers. Na het inloggen kun je shoppen, totdat dit saldo op is. Je kunt hierbij kiezen uit veel verschillende kado’s.

De kado’s zijn ingedeeld in categorieën en het aantal punten hoeft niet aan 1 bepaald product besteed te worden. Je kunt dus een heel pakket samenstellen met allemaal kleine kado’s of je kunt je hele saldo aan één kado besteden.

Wanneer je je gehele saldo besteed hebt, kun je bestellen. Hier vul je je gegevens in en dan ontvang je een bevestiging per mail. Eenmaal hier wordt je bestelling zorgvuldig ingepakt in een leuke kerstdoos. We kunnen de kerstdoos versturen naar de medewerker of laten leveren op de werkplek.

Ervaar het zelf

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Vraag een demo aan en ervaar welke producten er in onze digitale kerstmarkt beschikbaar zijn. 

 

 

Liever een kerstpakket? Dat kan!

Wil je liever een kerstpakket uitreiken aan de medewerkers maar wel de medewerkers laten kiezen uit een aantal ideeën? Dat kan! Wij kunnen verschillende kerstpakketten samenstellen en op een website laten zien waar vervolgens de keuze gemaakt kan worden door de medewerkers. Liever in een nieuwsbrief verzenden, geen probleem. Wij leveren de afbeeldingen met de teksten aan en deze kunnen verwerkt worden in de nieuwsbrief die naar de medewerkers verstuurd wordt.

Digitale Kerstmarkt iets voor jou?

 Ben je enthousiast en wil je jouw medewerkers verrassen met een digitale kerstmarkt? Neem dan contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Samen maken we er iets onvergetelijks van.

R

Persoonlijk

R

Ruim assortiment

R

Zelf kiezen

R

24/7 online