Koornneef kerstpakketten

De meest smaakvolle proeverijen

een smaakvolle THUISPROEVERIJ

Geniet thuis, met familie of vrienden, van een heerlijke (alcoholische of non-alcoholische) proeverij. Ontdek de verschillende smaken, lees meer achtergrondinformatie over de inhoud en zet een lekker hapje klaar om het geheel compleet te maken. Leuk detail: de proeverij kan gepersonaliseerd worden. Neem hiervoor contact met ons op.

Proef vanuit tubes

De proeverij wordt geleverd in handige tubes, soms met een smaakmaker als kaas erbij. De combinatie is zorgvuldig samengesteld door fijnproevers, en zorgt voor een ultiem genietmoment. De box op de afbeelding bevat bijvoorbeeld een 10 maanden gerijpte Beemster, gecombineerd met een Grand Crus de Rousillon Chardonnay en een Côtes dus Roussilon Red, beide van Domaine de Rombeau. 

De lekkerste Tasting Boxen

Proeverijen zijn er in allerlei vormen en maten, en zijn leuk om te geven en nóg leuker om te krijgen. In de afbeelding zie je een stijlvol vormgegeven Tasting Box voor een of twee personen, waarmee je vijf smaakvolle en diverse premium limoncello’s uitprobeert. Uiteraard lees je over iedere tube meer informatie, zodat je straks alles weet over de limoncello-varianten. 

luxe whiskey proeverijen

Een van onze favoriete thuisproeverijen is de Whiskey Flavour Chest. Dit is een luxe, meer uitgebreide variant met zes tot twaalf whiskey’s van 40ml. Dit maakt het pakket ideaal om met meerdere personen te proeven. Alle Chests bevatten informatieboekjes met uitgebreide informatie over de uiteenlopende whiskey’s. De QR-code in de boekjes geeft toegang tot nog meer tips, achtergrondinformatie en kennis.

Meer weten over de mogelijkheden?

Ben je enthousiast over de thuisproeverij, maar weet je nog niet precies welke je het beste kunt bestellen? Of wil je een thuisproeverij personaliseren om deze cadeau te kunnen doen? Neem dan contact op, we helpen je graag verder.