Koornneef Relatiegeschenken

Unieke relatiegeschenken met logo

Relatiegeschenken laten bedrukken

Laat jouw bedrijfslogo drukken op het relatiegeschenk van jouw keuze. Heb je nog geen specifiek product gekozen? Dan denken we graag met je mee wat het beste past bij jouw wensen. We doen een voorstel voor het ontwerp en bedrukken een sample indien nodig. Na goedkeuring leveren we jouw pennen, mokken, notitieblokken of andere gewenste producten in gemiddeld 8 werkdagen.

Heeft het spoed? Geen probleem, we schakelen snel zodat je snel geholpen bent. Bekijk onze webshop ter inspiratie.

Van weggever tot luxe product

Of je nu op zoek bent naar een leuke ‘weggever’ of een luxe relatiegeschenk: we helpen je graag verder. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van originele, hippe en duurzame relatiegeschenken, zodat we de beste producten kunnen leveren en creatief mee kunnen denken. Wat wil je bijvoorbeeld met de cadeauverpakking? Ook hier zijn namelijk vele originele mogelijkheden, met of zonder bedrukking van jouw bedrijfslogo. Samen gaan we op zoek naar de beste kwaliteit voor jouw budget.

Jouw logo op relatiegeschenken laten bedrukken?

Bel of mail ons en plan een afspraak in onze showroom – de grootste showroom van het Westland. We denken graag mee over originele relatiegeschenken, waar jouw bedrijfslogo goed tot zijn recht komt.

R

Spoedlevering mogelijk

R

Relatiegeschenken bedrukken

R

Gespecialiseerde adviseurs

R

Voordeel via inkooporganisatie