Trends

BE O bottle, duurzame waterflessen

Vergeet plastic, ga voor planten!

De BE O bottle is gemaakt van suikerriet. Deze plant neemt tijdens de groei meer CO2 op dan tijdens de productie van onze fles wordt uitgestoten. Klimaatpositief dus! Daarnaast heeft de recyclebare bottle een praktisch design, waardoor je ‘m makkelijk kunt meenemen, schoonmaken en opbergen.
Ook bijdragen aan een duurzame toekomst? Kies de BE O bottle als relatiegeschenk. De plantaardige fles personaliseren we graag met jouw logo, boodschap en naam.


BE O bottle bedrukken

De BE O bottles personaliseren we graag voor je. Vanaf 40 stuks bedrukken we ze met jouw logo of boodschap. Het label om de fles personaliseren we vanaf 250 stuks. Wil je iedere fles met een andere naam bedrukken? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat iedereen kan drinken uit zijn of haar personalised bottle.


De BE O bottle is een duurzame waterfles, gemaakt van suikerriet.

Gemaakt in Nederland, volledig recyclebaar en er wordt een boom geplant voor iedere verkochte fles. Dat is nog eens duurzaam!

Download het inspiratieboek

Laat je inspireren met ons inspiratieboek:

Meer inspiratie nodig?

Wat is er dit jaar mogelijk? Wat doen anderen? En wat past het beste bij mijn medewerkers, mijn bedrijf én mijn budget? We helpen je graag voor meer inspiratie

Individuele personalisatie

Individuele personalisatie

Maak een cadeau nog persoonlijker door de naam van de ontvanger of een specifieke tekst op het product of de sleeve te plaatsen. In de tijden dat we elkaar...

Lees meer