Trends

Koornneef neemt ZW Sports over

Koornneef neemt ZW Sports over met merken Erima en Jako

’s-Gravenzande – De Westlandse leverancier Koornneef neemt per 1 september ZW Sports uit Wateringen over. Voormalige eigenaar Frans Meurs blijft betrokken binnen de organisatie. Koornneef vergroot daarmee haar sportassortiment door nu ook dealer te zijn van de merken Erima en Jako.

Koornneef is binnen het Westland bekend als leverancier van relatiegeschenken, bedrijfskleding en kerstpakketten. Sportkleding is al onderdeel van het assortiment, maar met de overname van ZW Sports zijn nu twee extra merken – Erima en Jako – opgenomen in het aanbod voor junioren en senioren. De voormalig eigenaar Frans Meurs verkoopt de merken nu onder de vlag van Koornneef.

Sportverenigingen en organisaties

Meurs: “Ik heb in Koornneef een waardige opvolger gevonden waardoor ik uiteindelijk zelf mijn werkzaamheden af kan bouwen. Ik blijf voorlopig nog wel actief om ons klantenbestand van sportverenigingen en organisaties te blijven helpen en uit te breiden.”

25 jaar ervaring in de sportwereld

Voor Koornneef betekent de overname 25 jaar extra kennis en ervaring in sportkleding. Directeur Hans Koornneef: “We breiden ons bestaande sportassortiment uit en kunnen nog meer clubs, teams en organisaties helpen met hun sportkleding en materialen. Het is extra fijn dat Frans betrokken blijft, hij heeft dezelfde werkwijze en waarden als Koornneef.”

Custom made sportkleding

Vanaf 10 stuks kunnen we een eigen shirt laten ontwerpen wat volledig aansluit bij je wensen. We bespreken wat er past bij je bedrijf of sportvereniging en wij gaan ermee aan de slag. Na akkoord van het ontwerp is de levertijd ca 6 weken.

Showroom in ‘s-Gravenzande

De naam ZW Sports blijft voor nu bestaan en zal op termijn vervangen worden door Koornneef. De werkzaamheden verplaatsen van Wateringen naar het kantoor in ’s-Gravenzande, waar 220 m2 showroom beschikbaar is. Koornneef: “Mensen kunnen hier komen passen, kleding laten bedrukken of een bestelsysteem op laten zetten. Op deze manier kunnen we de juiste kleding leveren voor bedrijfsuitjes, evenementen, sportdagen, sponsoring van een team of een toernooi.”

Download het inspiratieboek

Laat je inspireren met ons inspiratieboek:

Meer inspiratie nodig?

Wat is er dit jaar mogelijk? Wat doen anderen? En wat past het beste bij mijn medewerkers, mijn bedrijf én mijn budget? We helpen je graag voor meer inspiratie

Jako bedrijfskleding

Jako bedrijfskleding

Naast de sportkleding die wij van Jako kunnen leveren hebben we ons assortiment uitgebreid. Vanaf nu is de bedrijfskleding van Jako bij ons te verkrijgen. De...

Lees meer
Horti / Agri Trousers

Horti / Agri Trousers

Nieuw in ons assortiment, lichtgewicht werkbroeken voor de tuinbouw / glasteelt sector. De broeken zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De...

Lees meer