Koornneef Relatiegeschenken

De lekkerste paasgeschenken

Op z’n paasbest

Pasen is een mooi moment om jouw medewerkers, klanten of leveranciers in het zonnetje te zetten met een lekker paasgeschenk. Met een kleine moeite geef je een grote blijk van waardering aan jouw personeel. Om hen te voorzien van de lekkerste paaseitjes, paasstollen en andere lekkernijen werken wij samen met de lokale bakker. Geen zorgen: de bakker kan ook grote bestellingen aan. We maken er graag iets leuks van: van een mok met een groot paasei tot een volledig pakket met bloemenzaden, benodigdheden voor in de tuin, barbecuespullen of allerlei andere leuke producten.

Een leuk persoonlijk cadeau

We maken het relatiegeschenk voor Pasen graag persoonlijk. Dit kan bijvoorbeeld door een mok te bedrukken met jouw bedrijfslogo of door unieke paaseitjes toe te voegen. Ook kun je een pakket speciaal laten samenstellen vanuit het bestaande assortiment, vanaf één pakket. Wij zorgen dat er een mooie cadeauverpakking omheen zit, zoals een folie of een doos in alle vormen, kleuren en maten. Een brievenbuspakket vol paaslekkers is ook een leuke optie!

Ook een paasgeschenk voor jouw personeel?

We denken graag vrijblijvend met je mee over de mogelijkheden. Laat ons jouw wensen weten of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken, om alles even in het echt te zien.
R

Spoedlevering mogelijk

R

Relatiegeschenken bedrukken

R

Ruim assortiment

R

Voordeel via inkooporganisatie