Koornneef bedrijfskleding

Bedrukte werkkleding

Professionele uitstraling

Wij leveren sinds 1996 kwalitatieve en veilige bedrijfskleding voor dames en heren, aan sectoren als de bouw, zorg en horeca. Onze specialisten kennen alle mogelijkheden en veiligheidseisen, en adviseren graag welke werkkleding past bij jouw bedrijf én budget. Ons doel is om te zorgen dat jouw personeel er verzorgd bij loopt, waardoor hun bedrijfskleding bijdraagt aan een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Laat je inspireren in de webshop en neem vooral contact op: we kunnen ieder kledingstuk en ieder merk leveren, in de best passende kwaliteit én op tijd.

werkkleding professionele uitstraling

Dealer van alle grote merken

We kunnen alle merken leveren, waaronder:

Werkkleding bedrukken met logo

Van werkjassen met een bedrukt logo tot het borduren van een logo op een shirt of overall: alles is mogelijk. Onze adviseurs stemmen het ontwerp van de gewenste boven- en onderkleding met je af, gepersonaliseerd naar de kleuren van jouw bedrijf en de pasvorm voor mannen en vrouwen. We kunnen een passessie op kantoor organiseren, zodat jouw medewerkers allemaal de juiste maat kunnen bestellen. Met wat bitterballen en een kratje bier kunnen we er zelfs een gezellige vrijdagmiddagsessie van maken! De levertijd is gemiddeld twee weken. Is er spoed? Geen probleem, wij regelen het voor je.

Werkkleding persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Naast T-shirts, overalls, bodywarmers, overhemden en alle vormen van (reflecterende) werkkleding die je maar kunt bedenken, leveren we ook de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm’s). Denk bijvoorbeeld aan handschoenen of werkschoenen, die voldoen aan de gestelde veiligheidseisen in de NEN-norm. Ook hiervoor is een passessie mogelijk. Laat ons vooral weten wat je zoekt, zodat we de juiste werkkleding voor je kunnen bestellen en laten afleveren, zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Bestelsysteem voor medewerkers

Heb je regelmatig werkkleding nodig voor nieuwe medewerkers of moet bestaande kleding vaak vervangen worden? Dan helpen we je graag aan een handig online bestelsysteem in de huisstijl van jouw organisatie, waar medewerkers zelf – op basis van vooraf afgestemde punten – nieuwe werkkleding kunnen bestellen. We stemmen af hoe vaak we leveren en kunnen per persoon een pakket samenstellen. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk!

Werkkleding bestelsysteem voor medewerkers

Werkkleding bestellen of laten bedrukken?

Laat ons weten wat je nodig hebt zodat wij het voor je kunnen regelen. Samen stemmen we de beste kwaliteit voor jouw budget af, zodat jouw werknemers er qua werkkleding goed verzorgd en veilig bij lopen.

R

Gespecialiseerde adviseurs

R

Passessie op kantoor

R

Werkkleding bedrukken

R

Bestelsysteem medewerkers