Koornneef Relatiegeschenken

De mooiste zomer relatiegeschenken

Zon, zomer, zomaar…

Als tegenhanger van – of aanvulling op – het kerstpakket is de zomer ook een mooi moment om jouw medewerkers, klanten of leveranciers letterlijk in het zonnetje te zetten. De cadeaumogelijkheden voor de relatiegeschenken in de zomer zijn eindeloos: een barbecue, borrelplank, wijntje voor op het strand, grote handdoek met jouw bedrijfslogo. Laat je vooral inspireren door onze brochure of bekijk de producten in onze webshop.

Dit is slechts een voorbeeld van wat we voor je kunnen betekenen!

Zomerse ideeën op maat

Heb je al een idee wat je cadeau wilt geven aan jouw personeel? We denken graag mee hoe we hier een leuk, kwalitatief en persoonlijk pakket van kunnen maken. Je kunt het gehele pakket zelf samenstellen, of een aantal producten in een bestaand pakket vervangen. Van klein tot groot, in een folie of andere mooie cadeauverpakking in alle vormen, kleuren en maten. Je kunt zelfs een brievenbuspakketje sturen voor als de meeste werknemers op vakantie zijn.

 

Ook een zomerpakket als relatiegeschenk?

Laat ons weten wat je zoekt, zodat we snel voor je kunnen schakelen. We zoeken graag de best passende producten voor jouw bedrijf, en zorgen dat alles goed en op tijd geregeld wordt.

R

Spoedlevering mogelijk

R

Relatiegeschenken bedrukken

R

Ruim assortiment

R

Voordeel via inkooporganisatie