Koornneef Relatiegeschenken

De leukste Sinterklaas relatiegeschenken

Hoor wie klopt daar…

het is de postbode zeker, die een relatiegeschenk voor Sinterklaas komt brengen zeker! Verras jouw medewerkers, klanten en leveranciers met een leuk én lekker pakket voor Sinterklaas. Laat een lekkere chocoladeletter, kruidnoten of marsepein bezorgen, of leg het klaar op het bureau van jouw personeel. Wij werken hiervoor samen met de lokale bakker, die ook grote bestellingen aankan. Ook hebben we een ruim assortiment aan aanvullende producten, zoals een JBL speaker of Rituals-shampoo.

Een leuk bedankje, zo groot of klein als jij wilt.

Persoonlijk geschenk

Personaliseer het relatiegeschenk voor Sinterklaas, door jouw logo te laten drukken op de producten of de cadeauverpakking. Kies een van de bestaande pakketten of laat je inspireren en stel zelf jouw ideale pakket samen, passend bij jouw budget. Je kunt het pakket laten bezorgen – zelfs in de brievenbus – of uitgeven op jouw locatie. Alles is mogelijk, we helpen je graag de knoop door te hakken en regelen het voor je.

Ook een relatiegeschenk voor Sinterklaas nodig?

We denken graag met je mee wat het beste past bij jouw medewerkers, bedrijf én budget. Bel of mail ons of plan een afspraak in onze showroom. Daarna nemen we het graag voor je uit handen!

R

Spoedlevering mogelijk

R

Relatiegeschenken bedrukken

R

Ruim assortiment

R

Voordeel via inkooporganisatie