Koornneef Relatiegeschenken

Fijne thuiswerkpakketten

Maak thuis werken leuk

Inmiddels werken steeds meer mensen thuis. Stuur jouw medewerkers een fijn thuiswerkpakket per post om hen een hart onder de riem te steken of gewoon even te laten zien dat je hen waardeert. Laat bijvoorbeeld een sportief pakket met een mueslireep en springtouw bezorgen, een borrelpakket voor de vrijdagmiddagborrel op afstand of een lekker verwenpakket met heerlijke chocolade en een deken voor op de bank.

Zelf samenstellen kan!

Heb je zelf een leuk idee voor jouw medewerkers? Laat het vooral weten, wij helpen je graag om het best passende pakket samen te stellen. Van een groot pakket om af te laten halen tot een pakket dat door de brievenbus past. Je kunt ook vanaf kleine aantallen producten laten bedrukken met jouw logo of een gepersonaliseerd pakket laten bezorgen. Zelfs de verpakking kun je zelf kiezen en laten bedrukken, zodat dit ook past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Wij adviseren je hierin en zorgen dat het geregeld wordt!

Ook een thuiswerkpakket voor medewerkers bestellen?

Laat ons weten wat je zoekt zodat wij je kunnen helpen om jouw medewerkers thuis te verrassen met een origineel, leuk of lekker thuiswerkpakket.

R

Spoedlevering mogelijk

R

Producten bedrukken

R

Ruim assortiment

R

Voordeel via inkooporganisatie