Koornneef Bedrijfskleding

Bedruk jouw sportkleding met ZW-Sports!

Laat jouw team stralen met ZW-Sports!

Sponsort jouw bedrijf een sportteam, en wil je graag dat jouw logo goed tot zijn recht komt op de sportkleding? Of heeft een bedrijf aangeboden om jouw team te sponsoren en zoek je hulp om dit goed te organiseren? ZW-Sports, onderdeel van Koornneef Relatiegeschenken, staat voor je klaar! Van het ontwerp tot de levering, wij regelen alles voor je. Met ons brede assortiment en onze toewijding aan kwaliteit en service, streven we ernaar om aan al uw sportieve behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat
ZW-Sports voor u kan betekenen.

Sponsering sportkleding

Goed geregeld, ook bij spoed

Plan een afspraak in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te komen bekijken. Of laat je telefonisch, per mail of per videocall adviseren over de mogelijkheden. Of je nu een sportshirt, trainingsjack of sportbroek zoekt, of sportsokken, een sporttas of specifieke handschoenen: we regelen het complete plaatje voor je. Is er spoed in verband met een wedstrijd of evenement? Geen probleem, ook dit regelen we voor je. Het is zelfs mogelijk een compleet bestelsysteem op te zetten, wanneer jouw vereniging of bedrijf vaak nieuwe kleding nodig heeft. Zo kunnen jouw leden of medewerkers zelf de juiste maten bestellen!

sportkleding goed geregeld, ook bij spoed

Ook sportkleding laten bedrukken?

Laat ons weten wat je zoekt, zodat we de beste kwaliteit kunnen leveren voor jouw budget. Sportkleding laten bedrukken was nog nooit zo makkelijk!

R

Spoedlevering mogelijk

R

Gespecialiseerde adviseurs

R

Passessie op kantoor

R

Sportkleding bedrukken