Koornneef Bedrijfskleding

Laat jouw sportkleding bedrukken

Sponsoring van sportkleding

Sponsort jouw bedrijf een sportteam, en wil je graag dat jouw logo goed tot zijn recht komt op de sportkleding? Of heeft een bedrijf aangeboden om jouw team te sponsoren en zoek je hulp om dit goed te organiseren? Onze specialisten helpen je graag verder: we zorgen voor het ontwerp, helpen bij het uitzoeken van de meest geschikte kleding en leveren de bestelling compleet en op tijd af. Zo komt het bedrijfslogo perfect tot zijn recht op de teamkleding: van trainingspak tot T-shirt, voor iedere sport en van ieder merk.

Sponsering sportkleding

Goed geregeld, ook bij spoed

Plan een afspraak in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te komen bekijken. Of laat je telefonisch, per mail of per videocall adviseren over de mogelijkheden. Of je nu een sportshirt, trainingsjack of sportbroek zoekt, of sportsokken, een sporttas of specifieke handschoenen: we regelen het complete plaatje voor je. Is er spoed in verband met een wedstrijd of evenement? Geen probleem, ook dit regelen we voor je. Het is zelfs mogelijk een compleet bestelsysteem op te zetten, wanneer jouw vereniging of bedrijf vaak nieuwe kleding nodig heeft. Zo kunnen jouw leden of medewerkers zelf de juiste maten bestellen!

sportkleding goed geregeld, ook bij spoed

Ook sportkleding laten bedrukken?

Laat ons weten wat je zoekt, zodat we de beste kwaliteit kunnen leveren voor jouw budget. Sportkleding laten bedrukken was nog nooit zo makkelijk!

R

Spoedlevering mogelijk

R

Gespecialiseerde adviseurs

R

Passessie op kantoor

R

Sportkleding bedrukken