Koornneef Relatiegeschenken

Gezellige borrelpakketten

Een hapje en een drankje

Dat vrijdagmiddagborrels – of iedere andere dag van de week – nu ook thuis worden gehouden is al lang niet meer vreemd. Sterker nog: het is zelfs gezellig! En het wordt nóg gezelliger als je de juiste voorbereidingen treft. Laat daarom een borrelpakket thuisbezorgen bij al jouw medewerkers die thuiswerken. Denk aan een biertje, wijntje, borrelnootjes, kaas, chocola, chips: alles is mogelijk.

Van groot tot klein, van bezorgen tot laten ophalen. De online pubquiz of videocall was nog nooit zo lekker!

Stel zelf een borrelpakket samen

Heb je zelf al een leuk idee voor jouw medewerkers? Laat het vooral weten, wij helpen je graag om het best passende pakket samen te stellen. Van een groot deze-borrel-mag-wel-even-duren-pakket tot een handig klein pakketje dat door de brievenbus past. Laat producten bedrukken met jouw logo of verstuur een gepersonaliseerd pakket. Zelfs de verpakking kun je zelf kiezen en laten bedrukken, zodat dit ook past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Wij adviseren je hierin en zorgen dat het geregeld wordt!

Ook een borrelpakket versturen?

Of het nu een kaaspakket, wijnpakket, bierpakket of wat voor thuiswerk-borrelpakket dan ook is: laat ons weten wat je zoekt zodat wij je kunnen helpen het best passende pakket te laten bezorgen bij jouw medewerkers.

R

Spoedlevering mogelijk

R

Producten bedrukken

R

Ruim assortiment

R

Voordeel via inkooporganisatie