Koornneef Relatiegeschenken

Lekkere bioscooppakketten

Tijd voor een film

Of het nu een thuisbioscoop wordt of een pakketje om mee te nemen naar de bioscoop: een lekker bioscooppakket maakt het film kijken compleet. Geef jouw medewerkers als bedankje een groot pakket met een warme deken, popcorn, drankjes en een bioscoopbon of stuur hen als blijk van waardering een klein pakketje met een Pathé-Thuis-bon, met M&M’s en een drankje die door de brievenbus passen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, jouw medewerkers hoeven alleen de film uit te kiezen. Een origineel cadeau om blij van te worden!

bioscooppakket Zelf samenstellen

Heb je zelf al een leuk idee voor jouw medewerkers? Laat het vooral weten, wij helpen je graag om het best passende pakket samen te stellen. Laat de popcornbak of het dekentje bedrukken met jouw logo of verstuur een gepersonaliseerd pakket. Je kunt zelfs de verpakking – van folie tot de doos waar het in zit – laten bedrukken, zodat dit ook past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Wij adviseren je hierin en zorgen dat het geregeld wordt!

Ook een bioscooppakket bestellen?

Laat ons weten wat je zoekt zodat wij je kunnen helpen om jouw medewerkers te verrassen met originele en lekkere bioscooppakketten.

R

Spoedlevering mogelijk

R

Producten bedrukken

R

Ruim assortiment

R

Voordeel via inkooporganisatie